Fysio Horst aan de Maas

Als je blessures of pijnklachten hebt, bijvoorbeeld in je armen, benen, schouders of rug; vanwege een (chronische) aandoening of een ongeluk, dan kan een bezoek aan de fysiotherapeut daarin helpen.

Een fysiotherapeut is er ook voor medische begeleiding bij beweegzorg of als je na een operatie of ongeval moet revalideren.

Ben je op zoek naar een fysio in Horst aan de Maas? Op deze pagina vind je een lijst met alle fysiotherapeuten in Horst aan de Maas. 

Klik op de naam van een van de fysio’s in Horst aan de Maas voor meer details. 

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Fysiotherapeuten in Horst aan de Maas

Neem vooraf contact op met je eigen zorgverzekeraar om te kijken of en hoeveel behandelingen van een fysio je vergoed krijgt. Kijk ook of je zorgverzekering het bezoek aan alle fysio’s in Horst aan de Maas toestaat, of dat er bepaalde fysiotherapeuten zijn uitgesloten. Hoewel fysiotherapeuten ook getraind zijn in bepaalde (sport)massages, ben je misschien meer op zoek naar een ontspannende massage. In dat geval kun je ook deze lijst met massagesalons in Horst aan de Maas bekijken. 

Hopelijk vind je een fijne fysiotherapeut in Horst aan de Maas. Met deze lijst fysio’s in Horst aan de Maas moet dat goed komen!

Fysiotherapie in Horst aan de Maas

Heb je een fysiotherapiepraktijk in Horst aan de Maas en sta je niet op onze pagina? Stuur ons dan een berichtje!