Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het bouwen van een woning langs de Kabroekse Beek in de gemeente Horst aan de Maas.

Bekendmaking voor natuurbeschermingsvergunning in Waterschap Limburg

Geplaatst op Lokaalnieuwshorst-aan-de-maas.nl op: 29-2-2024

  1. Bekendmakingen Horst aan de Maas
  2. Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning voor een wateractiviteit voor het bouwen van een woning langs de Kabroekse Beek in de gemeente Horst aan de Maas.

natuurbeschermingsvergunning Speulhofsbaan Meterik Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap Meterik

Betreft: bouwen van een woning langs de Kabroekse Beek Locatie: Speulhofsbaan 7A te Meterik Ontvangstdatum: 9 januari 2024 Zaaknummer: 2024-Z551 Dit is een kennisgeving. Deze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over ingekomen aanvragen bij het waterschap. Wij publiceren deze aanvragen om direct betrokkenen hier vroegtijdig van op de hoogte te stellen. U kunt hier nog geen bezwaar of beroep tegen indienen, omdat het besluit nog moet worden genomen. Zodra er sprake is van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen of bezwaren tegen een vergunning, wordt dit in een afzonderlijke publicatie bekend gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het waterschap via 088 – 88 90 100 of stuur een e-mail naar vergunningen@waterschaplimburg.nl. Het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg

Unknown

 Lokaalnieuwshorst-aan-de-maas.nl Redactie

Lokaalnieuwshorst-aan-de-maas.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Horst aan de Maas. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Horst aan de Maas

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.