GEMEENTEBLADHorst aan de Maas, div. locaties, vertrokken naar onbekende bestemming (08-02-2024)

Bekendmaking voor Migratie en integratie | Organisatie en beleid in Horst aan de Maas

Geplaatst op Lokaalnieuwshorst-aan-de-maas.nl op: 9-2-2024

  1. Bekendmakingen Horst aan de Maas
  2. GEMEENTEBLADHorst aan de Maas, div. locaties, vertrokken naar onbekende bestemming (08-02-2024)

Migratie en integratie | Organisatie en beleid SimonsstraatPatersstraatTienraijsewegLeeuwerweg KronenbergEvertsoordMeerloMelderslo Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente KronenbergEvertsoordMeerloMelderslo

De personen, hieronder genoemd wonen niet meer op het adres waar zij als ingezetenen in de basisregistratie personen (BRP) zijn opgenomen. Dit blijkt uit onderzoek van de afdeling Burgerzaken. Het college heeft besloten in de basisregistratie personen het adres op te heffen en als verblijfgegeven bij deze personen op te nemen 'vertrek uit Nederland'. Daardoor staan zij officieel niet meer op dat adres ingeschreven.(Geslachts)naam en voorletters AdresDatum besluitDreier, JSimonsstraat 33 te Kronenberg8-2-2024Pietrynicz, E.N.Patersstraat 4 te Evertsoord8-2-2024Pitulej, J.K.Patersstraat 4 te Evertsoord8-2-2024Vosselmann, J.A.Tienraijseweg 2 te Meerlo8-2-2024Nachiło, M.Leeuwerweg 10 te Melderslo8-2-2024Een betrokken persoon kan tegen dit besluit schriftelijk bezwaar maken bij het college. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. U hebt zes weken de tijd om een brief te sturen. De termijn gaat in één dag na de datum van deze publicatie. Zet in de brief de volgende zaken:-Uw naam en adres.-De datum.-Een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt.-De reden waarom u het niet eens bent met het besluit.-Vergeet u niet uw handtekening onder de brief te zetten.  Stuurt u de brief naar: Gemeente Horst aan de Maast.a.v. het collegePostbus 60055960 AA HORST Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang, kunt u daarnaast een voorlopige voorziening vragen.Aan deze procedure zijn kosten verbonden. Deze voorlopige voorziening kunt u vragen bij: De voorzieningenrechter van de Rechtbank RoermondSector BestuursrechtPostbus 9506040 AZ Roermond Wilt u meer weten?Belt u dan met (077) 477 97 77 en vraagt u naar de adresonderzoekers van de afdeling Burgerzaken.

Unknown

 Lokaalnieuwshorst-aan-de-maas.nl Redactie

Lokaalnieuwshorst-aan-de-maas.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Horst aan de Maas. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Horst aan de Maas

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.